Van Logten Trainingen

Voor niet-zorgproffesionals

Omdat ieder individu, team, werkveld, ervaring en opleidingsniveau kan verschillen verzorgd Van Logten Trainingen en Gezondheidszorg trainingen op maat. Door samenwerking met verschillende professionals vanuit de gezondheidszorg en met didactische achtergrond kunnen verschillende uiteenlopende trainingen worden aangeboden. Enkele mogelijkheden:

Reanimatiecursus BLS (Basic Life Support) met AED

BLS staat voor Basic Life Support en is de reguliere reanimatiecursus. Tijdens deze cursu leer je in 4 uur tijd een hartstilstand te herkennen, te alarmeren en een kwalitatief goede reanimatie uit te voeren. Daarbij wordt de AED uitgelegd en getraind. De cursus wordt gegeven door NRR-gecertificeerde instructeurs. De instructeurs komen met hun materialen naar uw locatie toe.

Herhalingscursus reanimatie (BLS en AED)

Om de skills en certificaat BLS te onderhouden is jaarlijks een herhaling nodig. Tijdens de curus worden de geleerde vaardigheden herhaald en geoefend.

Cursus kinder reanimatie (Peadiatric Basic Life Support)

Niemand hoopt dit ooit tegen te komen, maar als het gebeurd is het van belang dat men weet hoe te handelen. Mensen die veel met kinderen actief zijn (ouders, crècheleidsters), die een grotere kans hebben met een kind in nood geconfronteerd te worden (brandweer, politie) of die daar interesse in hebben, kunnen een speciale reanimatiecursus, specifiek gericht op kinderen, volgen. Hier leert u omgaan met het feit dat een kind fysiek kleiner is. Tevens leert u dat een kind nog beter geholpen kan worden wanneer u deze iets anders benadert dan bij de reanimatie van een volwassene. Dit omdat de achterliggende oorzaak van een circulatiestoornis bij kinderen vaak anders is.

Herhaling PBLS

Wij kunnen de jaarlijkse herhaling voor PBLS verzorgen.

Contact formulier

Terug naar boven arrow_upward